Залили бетоном: у Києві жінка знайшла мумію матері, яка зникла шість років тому (Фото)

У Солом'янському районі української столиці жінка виявила муміфіковане тіло матері

У Солом'янському районі української столиці сталася трагедія — жінка виявила у квартирі тіло своєї матері, яка зникла шість років тому, яке було залито бетоном. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікувало видання "Обозреватель".

Відомо, що 43-річна Оксана Сівак зникла безвісти у 2016 році, а пошуки не принесли результатів. 13 лютого 2022 року її 29-річна донька виявила у квартирі матері на вулиці Ніжинська у Солом'янському районі ящик, який було залито бетоном — з нього було чути неприємний запах.

Жінка одразу викликала правоохоронців, оскільки запідозрила, що у ящику знаходиться тіло її матері. Під час відкриття ящика було виявлено муміфікований труп зниклої. Точна причина смерті поки що невідома, у вбивстві жінки підозрюють чоловіка, з яким вона перебувала у стосунках, його вже розшукує поліція.

MYGXewj-toyHHxy2DD-EjEYYi.png

Нагадаємо, що нещодавно в українській столиці відбулася церемонія прощання з водієм BlaBlaCar Тарасом Позняковим, якого жорстоко вбили супутники п'ять років тому — захід пройшов у Свято-Михайлівському соборі Києва. У соборі відбулася церемонія відспівування Тараса Позднякова. П'ять років тому він був жорстоко вбитий попутниками по BlaBlaCar, тільки 20 січня він був відспіваний, на захід приїхали його родичі та друзі.

Позняков був похований у Дніпрі 21 січня. У квітні 2016 року він виїхав зі Львова до Києва із попутниками, які жорстоко вбили його та викинули тіло біля Житомирської траси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися