Гарне місце для ЖК: у Києві на Подолі згоріла унікальна історична будівля (Відео)

У Подільському районі української столиці згоріла згоріла унікальна історична будівля

У Подільському районі української столиці на вулиці Боричів Тік сталася пожежа, внаслідок якої згоріла унікальна історична будівля дореволюційного періоду. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковане у спільноті "Київ оперативний".

Відомо, що на вулиці Боричів Тік, 27, 14 лютого спалахнув історичний будинок. Причини пожежі наразі невідомі. У мережі відзначили, що це місце є ідеальним для будівництва нового житлового комплексу або торгового центру, натякаючи на можливий підпал.

Боричів Тік є однією з найстаріших вулиць історичного центру Києва на Подолі.

Нагадаємо, що у лісовій частині Національного комплексу "Експоцентр Україна" ("ВДНГ") площею понад 14 гектарів до кінця року проводять планове санітарне рубання дерев.

За даними установи, ліквідують дерева, уражені бактеріальним раком стовбура та скелетних гілок, стовбуровими шкідниками або гниллю різного ступеня. Дозвіл на санітарне рубання дерев на території "ВДНГ" отримали згідно з лісорубним квитком від 5 лютого 2021 року.

Померлі дерева небезпечні, тому їхню ліквідацію проводять на законних підставах двічі на рік. У Національному комплексі "Експоцентр Україна" зазначили, що на рекреаційних лісопаркових територіях сухі дерева часто падають у вітряну погоду. При вирубці дерев особливу увагу приділяють популярним для відвідувачів ділянкам.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися