У Києві чоловік хотів застрелити людину в метро: подробиці

У столичному метрополітені затримали чоловіка, який хотів застрелити опонента

У київському метрополітені затримали чоловіка, який хотів вистрілити у свого опонента через словесний конфлікт на станції "Харківська". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

Відомо, що між двома пасажирами на платформі станції "Харківська" виник словесний конфлікт, внаслідок якого один із учасників дістав пістолет та намагався вистрілити в опонента. Поліцій запобігла стрілянині та відібрала зброю у нападника. Обох учасників конфлікту було затримано. Слідчі з'ясують причини та обставини події.

Нагадаємо, що транспортники української столиці кардинально змінили режим роботи деяких станцій метрополітену — причиною стало посилення цифровізації в місті. Про це стало відомо із коментаря заступника начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Наталії Макогон.

Відомо, що на шести станціях столичного метрополітену запустили роботу без касирів із 8 ранку до 8 вечора. Причиною стала цифровізація та розвиток онлайн-покупок – у метрополітені також поступово переходять на безготівковий режим оплати проїзду. Усі станції метро обладнані автоматами, де можна самостійно придбати квиток та купити картку. Перехід станцій метро на автоматичний режим поки що є експериментальним — повного переведення на цифровий режим поки що не планується. На новий режим роботи перейшли станції метро "Житомирська", "Нивки", "Почайна", "Іподром", "Харківська" та "Бориспільська".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися