На Позняках в підвалі школи обладнали бункер

Господарює там вчитель дисципліни “Захист Вітчизни”, полковник запасу.

В школі №309 Дарницького району столиці підвал переобладнали майже під бункер. Про це повідомляє ТСН.

В школі навчається 1700 учнів, але власного бомбосховища не було. Господарює там вчитель дисципліни “Захист Вітчизни”, полковник запасу. 

У підземному укритті обладнали навчальний клас і тир. Тут є можливість зберігати продукти у холодильнику, щоб перебувати з дітьми тривалий час. На випадок відсутності електропостачання — мають піч, яка опалюється дровами. Є водопостачання, у планах — облаштувати туалет. 

Як повідомляли "Коментарі", президент США Джо Байден під час відеозвернення заявив, що Вашингтон має підстави вважати, що президент РФ Володимир Путін вирішив напасти на Україну. Почнеться агресія, за його словами, з Києва. Байден наголосив, що російські війська "оточили Україну" по всьому кордону.

Влада української столиці готується до можливої масової евакуації всього цивільного населення міста у разі масштабної атаки Росії. Про це стало відомо із коментаря директора Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Романа Ткачука в ефірі Громадського радіо. За словами чиновника, у разі масштабних бойових дій з боку Росії з Києва буде евакуйовано всіх жителів, крім працівників критичної інфраструктури та військовослужбовців Збройних Сил України. Він зазначив, що евакуація буде проводитись на добровільній основі, ті, хто захоче, зможуть залишитись у місті.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися