Загроза війни з Росією: у Києві можуть евакуювати все населення міста

В українській столиці у разі масштабної атаки Росії готові евакуювати все населення

Влада української столиці готується до можливої масової евакуації всього цивільного населення міста у разі масштабної атаки Росії. Про це стало відомо із коментаря директора Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Романа Ткачука в ефірі Громадського радіо.

За словами чиновника, у разі масштабних бойових дій з боку Росії з Києва буде евакуйовано всіх жителів, крім працівників критичної інфраструктури та військовослужбовців Збройних Сил України. Він зазначив, що евакуація буде проводитись на добровільній основі, ті, хто захоче, зможуть залишитись у місті.

Ткачук заявив, що всі райони столиці мають план евакуації, згідно з яким визначать місце збирання громадян у разі загрози. Місто не буде повністю паралізоване — у певні періоди курсуватиме транспорт.

Нагадаємо, що в державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про те, чи є ажіотаж на купівлю квитків на київському напрямку через загрозу масштабної війни з Росією. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Відомо, що всі пасажирські поїздки УЗ продовжують курсувати за своїм робочим графіком, а якогось ажіотажу на купівлю квитків не спостерігається. На київський напрямок у продажу знаходяться понад 67 тисяч квитків. Станом на кінець лютого, щонайменше 40% місць у потяги на всі напрямки в Україні залишаються вільними.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


олег

18 лютого 2022, 12:03

угу бумажки создавать не людей эвакуировать. да вы не можете в мирно время транспортом людей обеспечить. но деньги то можно под эту мифическую эвакуацию освоить.

Вадим

18 лютого 2022, 11:03

Как же вы заебали нагнетать

сс

18 лютого 2022, 10:54

Администрацию Киева нельзя даже назвать - полоумные, они полные идиоты

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися