У Києві чоловік убив тещу під час святкування дня народження (Фото)

У Деснянському районі столиці на Лісовому масиві чоловік убив власну тещу

У Деснянському районі української столиці сталося вбивство - на вулиці Шолом-Алейхема на Лісовому масиві чоловік позбавив життя свою тещу, яка відібрала у нього телефон. Про це стало відомо з повідомлення, яке опубліковано у спільноті "Вартові Еспресо".

Відомо, що чоловік разом зі своєю дружиною та тещею відзначали день народження, а рано-вранці між ними виник конфлікт. Причиною стало те, що теща відібрала телефон у зятя, після чого останній штовхнув її. В результаті 66-річна жінка впала, вдарилася головою та отримала травми, несумісні з життям. Зловмисника затримала поліція.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. Вбивство було скоєно в ніч на 6 листопада на Позняках. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джіу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

За інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, потерпілий помер на місці. Підозрюваний був затриманий поліцією.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися