Російські диверсанти роблять спроби висадки на лівому березі Києва

Підірвано міст на трасі Київ-Чоп

Російські диверсійно-розвідувальні групи роблять спроби висадки на лівому березі Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України.

"Українські військові та правоохоронці тримають під контролем всі мости, що об'єднують лівий та правий берег та будуть відкривати вогонь на ураження по цілям, які намагатимуться перетнути мости в напрямку правого берега! Просимо всіх громадян залишатися в безпечних місцях та не робити спроб перетнути річку Дніпро в напрямку правого берега!" — йдеться у повідомленні МВС України.

До киян звернувся в черговий раз мер столиці Віталій Кличко. "Кияни! Заради безпеки максимально всі залишайтеся вдома або в укриттях! Не виходьте і не виїжджайте в місто. Крім тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури. Домівки покидайте тільки щоб, перейти в укриття. Ми обороняємо наше місто! Метро перейшло в режим укриття. Транспортних перевезень здійснюватись не буде", — звернувся до киян мер Києва Віталій Кличко.

Також стало відомо, що підірвано міст на трасі Київ-Чоп, поблизу села Стоянка, це за 23 кілометри від Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва ракета влучила у багатоповерховий житловий будинок. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві вранці 26 лютого оголошена чергова повітряна тривога. Всім терміново треба прослідувати в укриття.

Читайте також, що столична влада створила інтерактивну мапу, де у Києві розташоване найближче до вас укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися