Чоловік за допомогою троса викрав чужий автомобіль і сховав його

Правоохоронці знайшли викрадений автомобіль за допомогою камер відеоспостереження

У Києві правоохоронці знайшли автовикрадача за допомогою системи "Безпечне місто". Про це повідомила поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

У поліцію звернувся чоловік і розповів, що на вулиці Бурмистенка у нього викрали легковик. Поліція по камерах відеоспостереження знайшла зловмисника. Виявилося, що викрадач відвіз автомобіль за допомогою троса.

"Під час аналізу відео з камер системи" Безпечне місто ", які розташовані на прилеглих вулицях, ми встановили обставини скоєння злочину. Ми побачили, як зловмисник приїхав на власному автомобілі та за допомогою троса відбуксирував чужу легковик. Надалі оперативники знайшли викрадену машину, а ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це - раніше не судимий житель Київщини, 1990 року народження ", - розповів слідчий Голосіївського управління поліції Влад Кузьменко.

Також він зазначив, що вкрадений автомобіль знаходився на стоянці власника вже довгий час, оскільки був зламаний і у нього були відсутні державні номерні знаки.

Зловмиснику повідомили про підозру, йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" розповіли про викрадача, який відвіз на евакуаторі елітний автомобіль.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися