На Київщині внаслідок обстрілів та боїв багато руйнувань

Голова Київської ОДА розповів про ситуацію в регіоні

На Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі".

За його словами, Київська область залишається однією з найгарячіших точок повномасштабного вторгнення Росії на території України. "Українські військові чинять опір російським окупантам. Усі ми, зокрема і ДСНС, робимо все можливе, аби забезпечити безпеку цивільного населення внаслідок руйнування, як житлових, так і інфраструктурних об’єктів. Проте під час ведення постійних боїв та обстрілів рятувальники не мають змоги працювати на об’єктах", — зазначив Кулеба.

Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.

"Ситуація в області залишається контрольованою", — підсумував Кулеба.

Як повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, 28 лютого ситуація у місті спокійна та контрольована. "О 8.00 закінчується комендантська година, можна буде вийти на вулицю. Але слідкуйте за сигналами оповіщення і у разі повітряної загрози, спускайтеся в укриття. Не ігноруйте вказівку про наявність жовтої стрічки на лівому передпліччі", — заявив мер Броварів.

Сапожко просить броварчан максимально зберігати спокій та бути пильними.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після завершення посиленої комендантської години запрацюють громадський транспорт та відкриються продуктові магазини. Проте столична влада просить киян не виходити на вулицю і не пересуватися Києвом без нагальної потреби. Подробиці про ситуацію у Києві — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр. Тут працюють два пункти обігріву та польова кухня, доставляють гуманітарну допомогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися