Ще один депутат Київради заразився коронавірусом

Тест на коронавірус у депутата Київради Костянтина Ялового виявився позитивним

Епідемія коронавірусу продовжує атакувати жителів столиці. Чи не пройшла вона повз місцевої законодавчої влади. Тепер COVID-19 підхопив ще один депутат Київради. Діагноз підтвердили у голови постійної комісії Київради з питань екологічної політики Костянтина Ялового. Про це чиновник зізнався на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я відчуваю себе непогано. З огляду на загальну ситуацію з захворюваністю, вирішив зробити тест, і підтвердилося, що у мене коронавірус. Як свідома людина залишаюся на самоізоляції. Все, з ким контактував останні дні, прошу, будьте дуже уважними до себе. Сподіваюся, що у вас буде все добре. Бажаю всім здоров'я", - написав Яловий.

Як повідомляв портал "Коментарі", лікувальні заклади Київської області готуються до осіннього посилення епідемії коронавірусу і вже зараз в лікарнях другої хвилі для можливих пацієнтів перепрофільовані 95 ліжок. Так, відзначається, що лікарні "першої хвилі", які приймають хворих COVID-19, заповнені на 32,6%. З 825 ліжок зайняті 269. У 176 пацієнтів підтверджено інфікування COVID-19, інші 93 пацієнти очікують результат.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися