Компанія OVO відкрила пункт видачі гуманітарної допомоги теробороні і ЗСУ в Києві

У повідомленні зазначили, що компанія підготувала склади у Києві для забезпечення потреб тероборони, ЗСУ та простих людей.

Компанія OVO організувала пункти видачі організована на Правому та Лівому березі. У повідомленні зазначили, що компанія підготувала склади у Києві для забезпечення потреб тероборони, ЗСУ та простих людей.

"Ми організовуємо  пункти видачі ліків, їжі, засобів гігієни, продуктів, товарів для малюків та свіжий хліб на правому та лівому березі", – зазначили у дописі.

І додали, що пункти будуть розташовані:

Вул. Антоновича (вхід зі двору, навпроти магазину KARAVAY);

Вул. Тепловозна (заїзд чорні ворота, вивіска Будія, Shell Helix).

Крім того, у компанії шукають волонтерів, звертатися за номерами телефонів:

+380 66 484 76 15

+380 50 727 94 23

+380 93 814 09 00

+380 68 787 04 25

Як повідомляли "Коментарі", лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко повідомив про створення електронної платформи Гуманітарного штабу Києва, до роботи якого можуть приєднуватися всі, хто може допомагати. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook. "Столиця робить все для забезпечення всім необхідним захисників, бійців тероборони та киян, яким потрібна допомога. Питання щодо забезпечення військових ми вирішили, тепер маємо забезпечити їх рідних та близьких, жителів столиці, які залишилися вдома чи перебувають у укриттях. Саме для цього працює Гуманітарний штаб, який має досвід ефективної роботи під час першого локдауну під час пандемії коронавірусу. Штаб створив електронну платформу, через яку всі, хто має можливість, можуть приєднатися зі своїми пропозиціями щодо підтримки міста", - заявив Кличко.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

19 травня 2022, 19:14

Подскажите'а вы помощь продуктами можете помочь? Переселенцам семье.

Светлана

5 березня 2022, 00:26

Обращалась за помощью для инвалида 1 группы ( медикаменты). Для ребенка сироты, хоть какие либо продукты. Я одна, тянуть инвалида и ребёнка, сейчас мне очень трудно. Но к большому сожалению с Вашей стороны, помощи так и не получили(

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися