«Київхліб» максимально забезпечив столицю хлібом

Попри ракетні ударі, зокрема крилатими ракетами, ситуація у місті залишається контрольованою

У прес-службі компанії "Київхліб" заявили, що забезпечують максимально столицю своїм продовольством.

Там зазначили, що попри ракетні ударі, зокрема крилатими ракетами, ситуація у місті залишається контрольованою. Працює вся критична інфраструктура, комунальний громадський транспорт, деякі аптеки, продуктові магазини, хоча їх асортимент вкрай обмежений.

"При цьому одним з найбільш затребуваних товарів є свіжий хліб. Великі супермаркети, що мають власне виробництво,  печуть його самі зусиллями власного персоналу. Але головним постачальником хлібу для міста залишається компанія "Київхліб",  яка продовжує працювати та забезпечувати киян та мешканців деяких районів області", - йдеться в повідомленні.

В компанії зазначають, що працюють "вдень і вночі аби забезпечити наших громадян хлібом".

"Ми невпинно працюємо і вдень і вночі аби забезпечити наших громадян хлібом. Не здамося навіть попри неймовірно складну ситуацію. Щоб виробляти максимальну кількість хліба, ми оптимізували наші виробництва та перевели їх на випікання батону.

Також ми допомагаємо всім, хто потребує цього: тероборона, лікарні, бомбосховища, метро тощо, не відмовляємо нікому", – повідомляється на сторінці "Київхлібу".

Як повідомляли "Коментарі", компанія OVO організувала пункти видачі організована на Правому та Лівому березі. У повідомленні зазначили, що компанія підготувала склади у Києві для забезпечення потреб тероборони, ЗСУ та простих людей. "Ми організовуємо  пункти видачі ліків, їжі, засобів гігієни, продуктів, товарів для малюків та свіжий хліб на правому та лівому березі", – зазначили у дописі.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися