На Київщині російські окупанти знищили ще один храм (ВІДЕО)

Вщент згоріли ще кілька житлових будинків

У Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли селище Заворичі з артилерії. Про наслідки ворожого нападу розповів мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 7 березня, російські військові з артилерійських систем зруйнували кілька житлових будинків та церкву. "Зранку 07.03.22 противник розпочав обстріл с. Заворичі із артилерійських систем, результаті чого вщент згоріла сільська Свято-Георгіївська церква і декілька будинків на східній околиці села", — йдеться у повідомленні Сапожко.

Офіційної інформації щодо постраждалих внаслідок обстрілів Заворичів поки що немає. В селищі Русанів Великодимерської громади є зруйновані приватні житлові будинки. На даний час вдалося відновити газопостачання. Електро- водопостачання, опалення та зв’язок поки відсутні. 5 березня шість ворожих ракет вдарили по населеному пункту Бобрик. Одна з них влучила в церкву, ще три снаряди прилетіли на вулицю Михайлівська та влучили в землю поряд з житловими будинками. Це не єдині руйнування на території Броварського району Київської області, де тривають запеклі бої з російськими загарбниками.

Мер Броварів Ігор Сапожко оприлюднив відео наслідків обстрілів селища Заворичі.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вофка

7 березня 2022, 17:22

А мер Переяслава відмовляється знести меморіал дружби з рашкою((((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися