Під Києвом поліцейські врятували двох дітей

Дітей зняли з відкритого вікна дев'ятого поверху

Уникнути можливої трагедії допомогла пильність поліцейських Київської області. Так, правоохоронці зняли з відкритого вікна на дев'ятому поверсі житлового будинку двох маленьких дітей. Інцидент стався в Фастові. Про це повідомила пресслужба Фастівської поліції на своїй сторінці в Facebook.

"У Фастівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста на підвіконні 9-го поверху сидять двоє малолітніх дітей до трьох років. На місце події негайно виїхав наряд поліції. Уже на місці з'ясувалося, що в обідній час мати лягла відпочивати з дітьми, які встали раніше і вирішили пограти на підвіконні. Працівникам поліції вдалося оперативно і технічно відреагувати на дану подію і, на щастя, діти врятовані", - сказано в повідомленні.

Неуважною матері довелося вислухати лекцію по вихованню - правоохоронці відзначають, що з нею провели профілактичну роботу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві мужчина випав з вікна п'ятого поверху. Інцидент стався 6 серпня на вулиці Петра Запорожця. За попередньою інформацією, загиблому було 81 рік. В результаті отриманих травм він помер на місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися