Під час боїв під Броварами постраждали десятки людей

Є загиблі та поранені

З початку активної фази бойових дій у Броварському районі до Броварської лікарні доставили 23 людини з вогнестрільними та осколковими пораненнями. Про це повідомив директор медичного закладу Валентин Багнюк, передають "Коментарі".

За його словами, серед поранених п’ятеро військовослужбовців, всі інші — мешканці Великої Димерки, Скибина, Калинівки та Русанова.

"У середу 9 березня, ми мали 13 поранених, 10 березня — 10 поранених. Сьогодні, на щастя, мали тільки військового з осколковими пораненнями ноги. Йому надали допомогу і він повернувся у військову частину. Більше постраждалих від бойових дій не було", — розповів Багнюк.

Внаслідок бойових дій у Броварському районі Київської області загинули від снарядів шість мирних мешканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти здійснили нічний авіаудар по Баришівці ракетами "Іскандер". Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Вщент зруйновані 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та ще 10 приватних будинків пошкоджені частково.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також росіяни розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися