Під Броварами через обстріли окупантів спалахнув склад заморожених продуктів

Вночі 12 березня на Київщині спалахнув склад заморожених продуктів: причиною став обстріл з боку окупантів

Про спалах складу зберігання замороженої продукції в селі Квітневе Броварського району Київської області повідомили у Державній службі надзвичайних ситуацій України. Пожежа почалася о 03:50 12 березня.

Попередні дані ДСНС України говорять про те, що жертв та постраждалих на місці загоряння не було виявлено, інформація уточнюється. Пожежу було успішно ліквідовано за участю 20 осіб та 4 одиниць спеціальної техніки від ДСНС.

Нагадаємо, окупанти зараз призупинили наступ на Київ, але не залишили спроб оточити місто. Причиною такого рішення стали великі втрати російського війська. За словами Миколи Жирнова, керівника Київської міської військово-цивільної організації, противник проводить обстріл українських міст за допомогою важкої артилерії, а також завдає нищівних ударів, спрямованих на населені пункти. Ці дії ворог проводить через власне безсилля.

Також Жирнов нагадав жителям Києва та Київської області, що вкрай не рекомендується ігнорувати повідомлення про повітряну тривогу з офіційних джерел.

Читайте також, що окупанти обстрілюють села біля зруйнованої Бородянки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Едуард

12 березня 2022, 20:16

OBZ, усі расеяне є пасажирами "військового корабля расеі"

Едуард

12 березня 2022, 20:14

Для боягузів з ЄС та НАТО: Пропоную надати зелений коридор тамнкам РФ за маршрутом: Берлін-Брюсель-Париж

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися