Як отримати WIFI в укритті в Києві

Зазвичай там дуже поганий зв’язок, а зв’язок зараз це також наша зброя.

З початку вторгнення в Україну окупантів Російської Федерації багато українців були змушені проводити більшість часу в укриттях та бомбосховищах. Зазвичай там дуже поганий зв’язок, а зв’язок зараз це також наша зброя.

Відтак у Києві запустили ініціативу, яка покликана допомогти мешканцям Києва постійно залишатись на зв'язку. Можна залишити заявку на проведення інтернету у свої укриття.

"Якщо ви перебуваєте в укритті, де немає доступу до мережі інтернет, після надсилання заявки з вами зв'яжуться та повідомлять про виїзд монтажника. При цьому слід повідомити оточуючих про таку ініціативу і задля безпеки зустріти монтажника інтернет-провайдер", - йдеться у повідомленні.

Кремль готує два варіанти терактів у Чорнобильській зоні, щоб залякати світ ядерними вибухами та звинуватити в цьому Україну. За даними української розвідки, один з варіантів терактів, які готують російські окупанти, це масштабне підпалювання радіоактивних лісів у Чорнобилі. Через пожежі здійметься радіоактивна хмара, яка піде в напрямку вітру. Також ворог може завдати удару по ядерному сховищу з важкої артилерії.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися