Ворожі війська обстріляли Пуща-Водицький психоневротичний інтернат: подробиці

13 березня о 15:15 Пуща-Водицький психоневротичний інтернат зазнав обстрілу з боку ворожої армії.

Про те, що Пуща-Водицький психоневротичний інтернат обстріляли сьогодні вдень, повідомив прес-центр Київської міської державної адміністрації.

На момент завдання артилерійського удару по установі, всі його співробітники та підопічні були евакуйовані та доставлені в безпечніше місце.

За повідомленням КМДА, перший снаряд потрапив прямо до приміщення котельні, що призвело до руйнування даху та пошкодження структур, розташованих усередині цієї частини будівлі. Другий снаряд, випущений окупантами, пошкодив приміщення моргу, потрапивши до нього.

Крім того, ударна хвиля від снарядів частково зруйнувала житловий корпус психоневротичного інтернату. Повідомляється також, що ніхто з підопічних та персоналу закладу не постраждав через своєчасну евакуацію.

Наразі на місці, де відбувався обстріл, працюють фахівці.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що під Києвом російські окупанти розстріляли американських журналістів, один із яких загинув. https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/8364-pod-kievom-rossiyskie-okkupanty-rasstrelyali-amerikanskih-zhurnalistov-odin-pogib.html



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися