«Нам таких дітей як Росія не треба»: Зеленський про бомбардування Києва – «Матері міст руських»

Зеленський прокоментував чергові бомбардування Києва

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "Матері міст руських" – Києву, таких дітей як Росія не треба. Таким чином він прокоментував бомбардування Києва в останні дні.

"Чотири житлові будинки зруйновані... станом на сьогодні відомо про п'ятьох загиблих. Це в місті, про яке ви завжди говорили: "Мати міст російських". Який зробив наш народ історичним. Який ви сьогодні бомбили... Нам таких дітей точно не треба, дякую", - сказав Зеленський.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив , що Київ, який є символом і форпостом європейської свободи та безпеки, не здасться і захищатиметься від вторгнення російських військ. Столиці потрібна допомога кожного киянина, наголосив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі". "На коліна нас не поставлять! Сьогодні важливі зусилля кожного киянина. Хтось зі зброєю в руках – у теробороні. Хтось допомагає зводити укріплення у місті. Потрібно готувати їжу нашим захисникам та соціально незахищеним киянам. Розвозити продукти. Багато іншої роботи" , – зазначив Кличко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися