Село під Києвом обстріляли з важкої артилерії (ФОТО, ВІДЕО)

Під обстрілом окупантів опинився Лютіж

У Вишгородському районі російські окупанти цинічно обстріляли село Лютіж. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, населений пункт під Києвом потрапив під ворожий обстріл 16 березня. "У вогні та руїнах школа, житлові будинки та крамниці. Вкотре цілями артобстрілів окупантів стали соціальні та цивільні об’єкти. 16 березня із важкої артилерії ворог вдарив по селу Лютіж. Зайнялись житлові будинки, зруйнована цивільна інфраструктура", — поінформував Нєбитов.

Керівник поліції Київської області наголосив, що поряд з місцем обстрілу не було жодного військового чи стратегічного об’єкту: "Цинічний прицільний вогонь по мирному населенню!" Інформації щодо постраждалих поки що немає. 

У Фастівському районі 15 березня російські окупанти розбомбили село Мархалівка. По населеному пункту вороги нанесли два авіаудари. Внаслідок ворожої атаки у селі Мархалівка зруйновані приватні будинки. Є загиблі та поранені, проте їхню кількість у поліції поки що не повідомляють.

Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив відео наслідків обстрілу села Лютіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися