На Київщині від авіаудару загинули семеро людей (ФОТО)

Російські окупанти обстріляли Макаров

У Бучанському районі Київської області російські окупаційні війська нанесли авіаудар по Макарову. Про це повідомили у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок ворожого обстрілу у Макарові загинуло семеро людей, ще п’ятеро отримали поранення. "18 березня окупанти здійснили обстріли із важкого артилерії населених пунктів Бучанщини. В результаті ворожих обстрілів Макарова загинуло семеро мирних жителів. П'ять осіб отримали поранення та знаходяться у лікарні", — повідомили у поліції Київської області.

Ворожими обстрілами у Макарові зруйнувано житлові будинки, пошкоджено адміністративну споруду та інші приміщення. На місці надзвичайної події працюють поліцейські. Правоохоронці документують наслідки та допомагають жителям, які постраждали від авіаудару. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти вдруге за добу обстріляли Святошинський район Києва з важкої артилерії. Під ворожі обстріли 18 березня потрапив приватний сектор. У житлових кварталах пошкоджені десятки приватних будинків, автомобілі та торгівельне приміщення. 

Окрім того, 18 березня у Подільському районі Києва обстрілами російських окупантів зруйновано житловий квартал на Виноградарі. Внаслідок ворожих атак на Виноградарі пошкоджені шість житлових будинків, дитячий садок та школа. Загинула одна людина, 19 — постраждали, з них четверо дітей. Поранених доставили до лікарні.

Нагадаємо, 17 березня у Святошинському районі Києва від ворожих обстрілів сталося кілька пожеж, була загроза вибуху снаряду на складі, загинули двоє людей. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися