У Києві снаряд влучив у багатоповерхівку (ФОТО)

На місці пожежі працюють рятувальники

У Києві внаслідок потрапляння уламків снаряду сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 20 березня, загорілася багатоповерхівка у Святошинському районі столиці. Працівники ДСНС України встановили, що пожежа сталася внаслідок потрапляння уламків снаряду. Загорілися балкони на четвертому поверсі десятиповерхового житлового будинку. Окрім того, вщент згоріли два приватних автомобілів.

За пів години пожежу ліквідували. Наразі рятувальники проводять евакуацію мешканців з будівлі. Інформація щодо постраждалих уточнюється. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 18 березня російські окупанти двічі за добу обстріляли Святошинський район Києва з важкої артилерії. Під ворожі обстріли 18 березня потрапив приватний сектор. У житлових кварталах пошкоджені десятки приватних будинків, автомобілі та торгівельне приміщення. 

Нагадаємо, 17 березня у Святошинському районі Києва від ворожих обстрілів сталося кілька пожеж, була загроза вибуху снаряду на складі, загинули двоє людей. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися