У Києві обстрілами пошкоджені десятки житлових будинків

Про наслідки ворожих атак розповіли в мерії столиці

Внаслідок обстрілів російських окупантів у Києві пошкоджені понад 70 житлових будинків. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними КМДА, будівлі мають різні ступені пошкоджень. З тих будинків, де руйнування критичні, киян відселили, а там, де незначні, комунальні служби столиці проводять відновлення.

Київські підприємства, що перевозять відходи, зокрема "Київкомунсервіс", мають відповідну техніку та регулярно вивозять габаритні уламки від вибухів. Також у Києві оперативно відновлюють комунікації та послуги, щоб люди повертались у свої оселі в тих будинках, які придатні для проживання.

"Працівники житлово-комунальної сфери, крім тих, хто пішов до лав ЗСУ та територіальної оборони, працюють попри збільшення обсягу робіт і труднощі", — зазначили в мерії Києва.

Напередодні Подільський район Києва в черговий раз потрапив під ворожі обстріли, внаслідок цього сталися масштабні пожежі. Вщент згорів торгівельно-розважальний центр, пошкоджені шість житлових будинків, три з яких вже непридатні для проживання. Вісім людей загинули. Поки що відомо про одного постраждалого. Пошкоджені також приміщення двох шкіл та двох дитячих садочків. Через обстріли та пожежі у столиці погіршилася якість повітря.

Ще один обстріл Києва 20 березня зафіксовано у Святошинському районі столиці. Внаслідок потрапляння уламків ворожого снаряду сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Окрім того, вщент згоріли два приватних автомобілів. Постраждали п’ятеро людей, загиблих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Z

24 березня 2022, 13:52

Украинский бандерофашизм будет уничтожен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися