Киян закликали зачинити вікна: у місті задимлення

Міська влада закликає киян тримати вікна зачиненими

Киян просять зачинити вікна.  Через пожежу в Київській області спостерігається задимлення у Святошинському та Голосіївському районах

Міська влада закликає киян  тримати вікна зачиненими, особливо вночі та вранці. А також за можливості не перебувати на відкритому повітрі. За наявності слід увімкнути системи кондиціонування та очищення повітря.

Фахівці у таких випадках також радять робити вологе прибирання. Корисно поставити ємності з водою, щоб підвищити вологість повітря; збільшити споживання рідини до 2-3 літрів на день для дорослих. Якщо у вас з’явилася задишка та кашель, необхідно звернутися до лікаря.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській області кілька населених пунктів сьогодні, 24 березня, потрапили під ворожі обстріли. Про оперативну ситуацію по районам розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі". У Вишгородському районі ворог продовжує обстрілювати населені пункти Нові та Старі Петрівці. Внаслідок атаки пошкоджено готельний комплекс. Потерпілих немає. У районі затримали мародерів. Окрім того, за даними поліції Київської області, окупанти із важкої артилерії  обстріляли житловий масив на околиці Вишгорода. Пошкоджено багатоповерхівку, постраждалих немає.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися