В Київській області через артобстріл поранено трьох людей, є загиблі

Трагедія сталась в селі Калинівка

У селі Калинівка Київської області через артобстріл окупантів троє людей отримали поранення. Є загиблі. Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

"​У Калинівці Київської області внаслідок артобстрілу три людини отримали поранення, є загиблі. Уламки снаряда потрапили в нафтобазу, що призвело до масштабної пожежі", — повідомила омбудсмен.

Денісова закликала міжнародну спільноту до рішучих дій для стримування російської агресії та примушення країни-агресора до негайного припинення військових дій на території України.

Як повідомляли "Коментарі", ситуація щодо оборони Києва та Київської області напружена, але повністю контрольована Збройними Силами України. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника штабу Командування Сухопутними військами ЗСУ Олександр Грузевич.

"На Броварському і Бориспільському напрямках противник зупинив свої наміри, здійснює переміщення, до активних дій не готовий. Про свідчать й радіоперехоплення, і дані нашої розвідки", — сказав Грузевич. За його словами, по правому берегу річки Ірпінь ситуація напружена, але контрольована. "На цих напрямках противник намагається відновити наступ й повністю захопити Ірпінь. Ці його спроби успіху не мають", — зазначив він.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися