В Києві можна отримати допомогу через Гуманітарний штаб

Там можна отримати зокрема ліки та їжу

Міська влада підтримує киян у воєнний час. Постраждалі мешканці міста та тимчасові переселенці отримують допомогу також через Гуманітарний штаб Києва, створений за ініціативою Київського міського голови Віталія Кличка.

Раніше зазначалось, що в деяких районах Київської області спостерігається реальна гуманітарна катастрофа. Так, в окупованих Іванківській, Димерській та Поліській громадах відсутні зв'язок, електропостачання, продукти харчування та ліки. Славутич повністю ізольований. Є потреба у продуктах харчування та медикаментах.

Як повідомляли "Коментарі", ситуація щодо оборони Києва та Київської області напружена, але повністю контрольована Збройними Силами України.

"На Броварському і Бориспільському напрямках противник зупинив свої наміри, здійснює переміщення, до активних дій не готовий. Про свідчать й радіоперехоплення, і дані нашої розвідки", — сказав Грузевич. За його словами, по правому берегу річки Ірпінь ситуація напружена, але контрольована. "На цих напрямках противник намагається відновити наступ й повністю захопити Ірпінь. Ці його спроби успіху не мають", — зазначив заступник начальника штабу Командування Сухопутними військами Збройних Сил України Олександр Грузевич.


 

Читайте также