У районі Чорнобиля окупанти розгорнули польовий табір

Ворог намагається захопити Славутич

Сили оборони, що беруть участь в обороні Києва, продовжують відображення наступу противника, завдання йому вогневої поразки і утримують певні рубежі. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України.

За словами радника президента України Олексія Арестовича, напередодні територіальна оборона Славутича відбила спроби наступу окупантів. Водночас ворожі війська здійснюють переміщення підрозділів, логістичне забезпечення, намагаються закріпитися захоплених рубежах. У районі Чорнобиля розгорнуто тиловий район (польовий табір) угруповання військ Східного військового округу РФ.

Як повідомляли "Коментарі", через ворожі обстріли, бойові дії та пожежі напружена ситуація в кількох громадах Київської області. Про це розповів радник голови Київської обласної військової адміністрації з цивільних та гуманітарних питань Олексій Кулеба. За його словами, минулої доби на Київщині через обстріл російських окупантів сталося понад два десятки пожеж у приватних будинках. Горіли будинки в Ірпені, селах Горенко, Романівка, Петропавлівська Борщагівка, Нова Петропавлівка та Лук'янівка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


люда

25 березня 2022, 20:01

желаю что бы рашисты там и остались в земле

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися