У Києві будуть надавати матеріальну допомогу постраждалим від наслідків війни

Порядок буде діяти протягом воєнного стану

У Київській міській раді затвердили порядок використання коштів Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборчих програм та доручень виборців в умовах воєнного стану.

Так, згідно з порядком використання коштів, першочергово будуть фінансуватися заходи у сфері соціального захисту та соціального забезпечення, цивільного захисту населення, заходи у сфері національного супротиву та оборони, а також заходи пов’язані із запровадженням правового режиму воєнного стану на території України.

У Київській міській раді зазначили, що кияни можуть направляти звернення на отримання матеріальної допомоги на ім’я депутатів Київради.

У Київраді додали, що порядок буде діяти протягом воєнного стану, введеного відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану", та втратить чинність з моменту припинення та скасування воєнного стану.

Як повідомляли "Коментарі", кияни, яким показані операції на серці, із заміни кришталика або ендопротезування, можуть безвідмовно їх зробити у визначених лікарнях столиці. Віднедавна МОЗ дозволило проведення невідкладних планових операцій. У тому числі офтальмологічних, ортопедичних та серцево-судинних.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися