НОК розмістив переселенців в комплексі «Конча-Заспа»

Таким чином допомогу надали 134-м українським громадянам

Національний олімпійський комітет (НОК) України виділив понад 1,5 мільйона гривень для підтримки переселенців, які розміщувалися на території Олімпійського навчально-спортивного центру "Конча-Заспа".

Впродовж місяця даний спортивний комплекс став місцем прихистку для сотень переселенців з Маріуполя, Харкова, Чернігова, Сум та інших точок в Україні, не відбувались і продовжують активні бойові дії.

Таким чином допомогу надали 134-м українським громадянам.

Також виділена фінансова підтримка зробила можливими тренування на базі Олімпійського центру "Конча-Заспа" чоловічої та жіночої збірних з важкої атлетики, а також представників греко-римської боротьби. Загалом  тренувались 70 спортсменів і тренерів.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській області резиденція колишнього президента-втікача Віктора Януковича у Межигір'ї стала прихистком для біженців. У перші дні війни з Росією на територію окупанти скинули дві касетних бомби. Під час бойових дій у Межигір’ї приймають мешканців з обстріляних населених пунктів. У місцевих підвалах переховуються люди із сіл поруч та із тих місць, де вже йдуть бої з російськими окупантами.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися