Обстріляне Межигір'я стало прихистком для біженців (ФОТО)

Російські окупанти скинули на територію касетні бомби

У Київській області резиденція колишнього президента-втікача Віктора Януковича у Межигір'ї стала прихистком для біженців. У перші дні війни з Росією на територію окупанти скинули дві касетних бомби, пише "Слідство. Інфо", передають "Коментарі".

Під час бойових дій у Межигір’ї приймають мешканців з обстріляних населених пунктів. У місцевих підвалах переховуються люди із сіл поруч та із тих місць, де вже йдуть бої з російськими окупантами.

У перші дні війни окупанти бомбардували Межигір’я, зокрема зник мобільний зв’язок через руйнування головної вишки. Обладнання вишки потрощене, зв’язок на території погано, але працює. У будівлях навколо — вибиті вікна.

Осколками снарядів другої касетної бомби вбило двох лебедів у парку, тут посічений газон. Межигірʼя в також зазнало авіаудару в перший день війни з Росією. Ракета потрапила в район ангару, почалася пожежа. Вогонь загасили власними силами.

У кінологічному центрі Межигір’я зараз перебувають коти, собаки та єнот Роккі. З собаками працюють, щоб вони не боялися вибухів, а от єнот переживає. Працівники побоюються, що тваринам може забракнути корму. Крім того, сюди прибилась кицька. Нещодавно вона народила трьох кошенят, яких назвали Байрактар, Джавелін та NLAW.

Окрім того, 10 березня у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також російські окупанти розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола" (Coca-Cola), який розташований біля селища Велика Димерка. 

У Броварському районі тривають бойові дії. Збройні Сили України нищать колони ворожої техніки неподалік Броварів. З помсти за понесені великі втрати у середу, 9 березня, з реактивних систем залпового вогню "Град" російські окупанти обстріляли селище Калинівка, що під Києвом. Бойову техніку ворог підступно ховає серед житлових будинків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися