Під час війни: депутатка повідомила про знесення історичної будівлі в Києві забудовником

Будинок 1902 року будівництва знаходиться в Центральному історичному ареалі,

У Подільському районі столиці тривають роботи зі знесення історичної будівлі без дозвільної документації. Про це повідомила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова.

"Це не місце влучання ракети і не результат роботи рашистської ДРГ… Деякі забудовники вирішили, що вже їм нічого не загрожує і взялися руйнувати культурну спадщину", – написала вона.

Будинок 1902 року будівництва знаходиться в Центральному історичному ареалі, в межах пам’ятки місцевого значення "Історичний ландшафт київських гір та долини р. Дніпро". 

Як повідомляли "Коментарі", у виведенні земель лісогосподарського призначення з державної власності з метою їх продажу під забудову на Київщині підозрюють селищного голову. Підозру посадовцю у зловживанні службовим становищем повідомили працівники Бучанської окружної прокуратури. Слідчі вважають, що селищний голова розробив схему виведення земель із державної власності. У змові з іншими особами він перевів земельну ділянку лісогосподарського призначення у комунальну власність селищної ради та змінив її цільове призначення на землі житлової та громадської забудови.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися