У селах під Броварами зруйновані будинки, школи, мости та склади (ВІДЕО)

Як виглядають населенні пункти Броварського району

У звільнених селах Броварському районі зруйновані мости та переправи через водойми, розтрощені житлові будинки, а дороги усіяні спаленою ворожою технікою. У Київській обласній військовій адміністрації розповіли про наслідки окупації передають "Коментарі".

Зараз у Броварському районі тривають роботи з відновлення електропостачання та ремонт пошкодженого внаслідок бойових дій газопроводу. У населених пунктах чотирьох громад пошкоджені та зруйновані 152 житлових будинки, з них 89 будинків — у Великодимерській громаді. Слідчі встановили, що у Великій Димерці російські окупанти вбили одинадцять місцевих мешканців.

Від авіаударів російських окупантів пошкоджень зазнали десять підприємств та складів у Броварському районі. Окрім того, внаслідок бойових дій під Броварами пошкоджені та зруйновані сім переправ через водойми, три автомобільні магістральні мости та траса М-01 Київ — Чернігів на ділянці в населеному пункті Залісся Великодимерської громади.

У звільнені села Броварського району доставляють гуманітарну допомогу. Напередодні мер Броварів Ігор Сапожко показав, як виглядає село Світильня.

Відео з села Шевченкове оприлюднив Генеральний штаб Збройних сил України. У населеному пункті спалені школи, розтрощені магазини та автівки, пограбовані банкомати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися