Мер Броварів показав руйнування у селі Світильня (ФОТО, ВІДЕО)

До населеного пункту доставили гуманітарну допомогу

До двох сіл Броварського району, звільнених від російських окупантів, доставили гуманітарну допомогу. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Руїни тільки донедавна світлих та затишних будинків. Руїни людських доль. Ось що ми побачили сьогодні у селі Світильня Броварського району, куди доставили гуманітарну допомогу для місцевих мешканців та жителів сусіднього села Кулажинці", — зазначив Сапожко.

За його словами, місцевим мешканцям доставили найнеобхідніші продукти, одяг та засоби гігієни. Від завтра до населених пунктів Броварського району налагодять доставку хліба, пообіцяв мер Броварів.

"Поспілкувався з людьми. Жахіття окупації у кожному слові, але в очах — віра в нашу перемогу! Тримаймося! Тільки підтримуючи одне одного, зможемо відновитися, відбудуватися та повернутися до життя! Перемога буде за нами!" — наголосив Броварський міській голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що термін дії посиленої комендантської години у звільнених від російських загарбників населених пунктах Бучанського, Броварського та Вишгородського районів Київської області подовжили до 7 квітня.  

У звільнених селах Броварського району побували місцеві журналісти та показали наслідки обстрілів та російської окупації у відеосюжеті. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися