До кінця 2020 року в метро Києва з'явиться 4G

Ухвалення Київрадою довгоочікуваного рішення відкриє операторам можливість встановлювати своє 4G-обладнання в метро на законних підставах

До кінця 2020 року  на всіх станціях столичного метрополітену має  з'явитися доступ до 4GПро це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор по регуляторному забезпечення "Київстар" Олександр Когут.

Запустити 4G на перших станціях і в тунелях планують вже навесні наступного року. Зазначається, що для цього потрібно погодити технічну документацію, робочий проект, а також підписати договір про доступ в метро.

Оператори і метрополітен зможуть підписати важливий договір з доступу тільки після затвердження Київрадою рішення про встановлення плати за телекомунікаційний доступ до об'єктів комунальної власності міста.  Ухвалення Київрадою довгоочікуваного рішення відкриє операторам можливість встановлювати своє 4G-обладнання в метро на законних підставах.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни зможуть безкоштовно обстежитися. Кияни можуть пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла неподалік від власного дому. За минулий тиждень у рамках проєкту "Лікар у Вашому домі" здійснено 1386 обстежень, а загалом від початку дії проєкту – 111 930 обстежень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися