Поліція та ДСНС розпочали роботи з розмінування території між аеропортом та Гостомелем

18 квітня співробітники поліції та ДСНС України розпочинають розмінування ділянки між Гостомелем та Гостомельським аеропортом: подробиці

Про те, що вибухотехніки ДСНС та співробітники Національної поліції сьогодні розпочали роботи з розчищення від мін та інших боєприпасів території між Гостомельським аеропортом та самим селом, було повідомлено Олексієм Кулібою – куратором гуманітарного штабу Київської обласної військової адміністрації.

Після того, як поліцейські та сапери усунуть усі вибухонебезпечні боєприпаси із зазначеної вище території, рятувальники розпочнуть розбір завалів. За прогнозами Куліби, на обидві частини робочого плану у працівників ДСНС та поліції піде приблизно тиждень: обсяг роботи великий, але результати його обіцяють вже після Великодня.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що в Бучі до життя повернулася дорога на вулиці Вокзальній , яка раніше була засіяна залишками великої колони ворожої техніки, розбитої Збройними силами України.

Читайте також: співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій України озвучили кількість мирних жителів, чиї тіла було виявлено під час розбору завалів житлових будинків. За даними рятувальників, всього з 6 квітня було виявлено тіла більш ніж 40 мирних жителів: всі вони загинули згодом з ракетним і бомбовим обстрілом багатоповерхівок.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися