Під Києвом з мисливської рушниці підстрелили жінку з маленькою дитиною на руках

Чоловік вистрілив з рушниці й навіть не підозрював, що потрапив в жінку з маленькою дитиною

У селі Безрадичі Обухівського району чоловік вистрілив з мисливської рушниці й випадково влучив у жінку з маленькою дитиною на руках. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Київської області.

За даними правоохоронців, жінка гуляла у своєму дворі з дитиною, коли в неї вистрілили. З місця події 31-річну постраждалу госпіталізували з вогнепальним пораненням грудної клітини. Дитина не постраждала.

З'ясувалося, що в Обухівський район приїхав житель столиці, щоб продати власне мисливську рушницю. Коли чоловік демонстрував зброю приятелям, вона випадково вистрілила. Про наслідки необережного поводження зі зброєю стрілок дізнався вже від поліції.

Чоловік в усьому зізнався, дав правдиві свідчення та розкаявся. Правоохоронці вилучили у нього мисливську рушницю МКМ 7,62 і дозвільні документи на нього. Стрілку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше "Коментарі" розповіли про стрілянину в Обухові, через яку постраждала дівчина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися