Київ потрапив під ракетний обстріл: подробиці (ФОТО, ВИДЕО)

Снаряди розірвалися у Шевченківському районі столиці

Російські окупанти нанесли авіаудари по Києву, снаряди розірвалися у Шевченківському районі столиці. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих  уточнюється", — повідомив Кличко.

Як згодом поінформувала речниця ДСНС України Світлана Водолага, внаслідок ракетного удару по Києву є потерпілі, але поки невідомо скільки. Снаряди влучили у перші поверхи будівлі, а на верхніх є люди.

За словами радника голови МВС України Антона Геращенка, одну з ракет, спрямовану на Київ, вдалося перехопити і знищити підрозділами ППО.

21:43. Мер Києва Віталій Кличко зробив уточнення щодо обстрілів столиці: "Уточнення по Шевченківському району. Влучання в нижні поверхи житлового будинку. Рятувальники і медики працюють на місці. Обстежують і будинки поруч, виводять людей. Наразі госпіталізували трьох постраждалих".

21:53. "Удар крилатими ракетами по житловому будинку в Києві було завдано з території українського Криму. У зв'язку із ракетним ударом по Києву вже шість поранених. Вони у лікарні", — заявив радник голови МВС України Антон Геращенко.

Він оприлюднив перші фото з місця обстрілу Києва — ракета влучила у багатоповерхівку. 

"Це — двигун російської крилатої ракети. Ще гарячий... Його передадуть нашим фахівцям-ракетникам для вивчення", — прокоментував Геращенко.


Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися