У Києві СБУ викрила керівників «профільних» підрозділів поліції на «кришуванні» місць розпусти

Правоохоронці задокументували кілька фактів отримання зловмисниками хабарів

Співробітники СБУ викрили керівників кількох підрозділів Головного управління Національної поліції у місті Києві на "кришуванні" місць розпусти. Оперативники встановили, що заступник начальника Управління боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми та начальник відділу боротьби зі злочинами проти суспільної моралі налагодили механізм отримання неправомірної вигоди від власників місць розпусти. За свої послуги підполковник та капітан поліції щомісяця отримували від сутенерів по $2 тисячі. 

Правоохоронці задокументували кілька фактів отримання зловмисниками хабарів. По даному факту відкрите кримінальне провадження. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", до кінця 2020 року в метро Києва з'явиться 4G. До кінця 2020 року  на всіх станціях столичного метрополітену має  з'явитися доступ до 4G. Запустити 4G на перших станціях і в тунелях планують вже навесні наступного року. Зазначається, що для цього потрібно погодити технічну документацію, робочий проект, а також підписати договір про доступ в метро.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися