Під час обстрілу Києва загинула журналістка "Радіо Свобода"

В редакції висловили співчуття близьким

У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетних обстрілів 28 квітня загинула продюсерка і журналістка "Радіо Свобода" Віра Гирич, її тіло дістали з-під завалів сьогодні зранку. Про це повідомили в редакції, передають "Коментарі".

Віра Гирич працювала в київському бюро "Радіо Свобода" з лютого 2018 року. Редакція "Радіо Свобода" висловила співчуття родині загиблої. Смерть колеги прокоментував редактор "Радіо Свобода" Олександр Демченко. Він оприлюднив фото з місця обстрілу та загибелі Віри.

"Це маленька машинка Віри Гирич — моєї колеги з Радіо Свобода. На ній пару років тому вона возила нас у Немішаєво, розповідати як шукати інформацію на окупованих територіях. Тепер Віри більше немає. Точна російська ракета потрапила у її будинок, Віра пролежала там всю ніч, а знайшли її лише зранку", — написав журналіст у своєму Facebook у дописі до фото.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі війська завдали ракетні удари по Києву, четверо людей госпіталізували, під завалами виявили тіло загиблої людини.

Нагадаємо, цього ж дня крилаті ракети вдарили по Фастову, кількість постраждалих внаслідок вибуху не повідомляють. Про руйнування від вибухів у Фастові розповіли в поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися