У Києві після ракетного обстрілу обстежують газопроводи

Подробиці розповіли в мерії столиці

У Шевченківському районі Києва працівники "Київгаз" обстежують газопроводи пошкоджених будинків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію мерії столиці.

За даними Київської міської державної адміністрації, ворожа ракета влучила у негазифікований житловий будинок. Проте для безпеки киян газопостачання перекрили в дев’яти сусідніх багатоповерхівках на понад 650 квартир. Ці квартири частково пошкоджені вибуховою хвилею, у більшості вибите скло або ж зовсім немає віконної рами. Подача газу до цих будинків поки що небезпечна.

В мерії столиці зазначили, що з початку повномасштабного військового вторгнення російської армії в Україну стабільного газопостачання були позбавлені понад 3,5 тисячі житлових помешкань киян. Перебої з газом відчули у Дарницькому, Оболонському, Подільському, Святошинському та Шевченківському районі Києва як у багатоповерхівках, так і в приватних будинках. Розподіл газу вже відновили у більшості абонентів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на місці обстрілу у Шевченківському районі Києва посилено працюють рятувальники та дорожники. Десятки людей прибирають вулицю, щоб відновити проїзд. Напередодні завершили роботи на тротуарі та відкрили прохід для пішоходів. Під час розбору завалів знайшли тіло загиблої журналістки "Радіо Свобода". 

Нагадаємо, ворожі війська завдали ракетні удари по Києву 28 квітня. Окрім того, крилаті ворожі ракети вдарили по Фастову, кількість постраждалих внаслідок вибуху не повідомляють. Про руйнування від вибухів у Фастові розповіли в поліції. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися