Обстріл Києва: як столиця долає наслідки ракетного удару (ФОТО)

Посилено працюють рятувальники та дорожники

У Шевченківському районі Києва рятувальники та дорожники працюють у посиленому режимі та долають наслідки ракетного обстрілу в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

За даними мерії столиці, на місці влучання ворожих ракет спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій працюють рятувальники КАРС "Київська служба порятунку". За попередніми даними, з будинку врятували п’ятеро людей, десять — постраждали, одна людина загинула. З’ясувалося, що під час ракетного обстрілу Києва загинула журналістка "Радіо Свобода".

Наразі у Києві тривають аварійно-рятувальні заходи із розбирання конструкцій пошкодженої багатоповерхівки.

Разом з рятувальниками на місці обстрілу у Шевченківському районі Києва працюють дорожники. Комунальники вивозять залізобетоні елементи та скло з проїжджої частини. Десятки працівників "Київавтодору" прибирають вулицю, щоб відновити проїзд. Наразі вже завершили роботи на тротуарі та відкрили прохід для пішоходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі війська завдали ракетні удари по Києву, четверо людей госпіталізували, під завалами виявили тіло загиблої людини.

Нагадаємо, цього ж дня крилаті ракети вдарили по Фастову, кількість постраждалих внаслідок вибуху не повідомляють. Про руйнування від вибухів у Фастові розповіли в поліції. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися