Понад сотню п’яних водіїв виявили у Києві за вихідні (ФОТО)

Подробиці розповіли в патрульній поліції

У Києві за минулі вихідні патрульні виявили 112 водіїв з ознаками сп'яніння. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної патрульної поліції.

У поліції розповіли про один з випадків, що трапився у суботу, в останній день квітня, на одному із блокпостів. Правоохоронці зупинили автомобіль Hyundai.

"Водій та пасажири авто поводилися зухвало, тож на місце викликали патрульних. Під час спілкування, інспектори помітили у керманича явні ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,55 проміле", — розповіли у Патрульній поліції Києва.

Ще один інцидент стався у Києві сьогодні, 3 травня, вночі на вулиці Довженка. Патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого порушив комендантську годину. Виявилося, що керманич був п’яним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Борисполя триває заборона на продаж та вживання алкоголю, проте на вулицях міста кожного дня виявляють купу нетверезих водіїв. Бориспільський міський голова попередив про жорстку реакцію на нелегальний продаж алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися