Поліція Київщини повідомила, скільки в області зруйновано будинків

У деокупованих районах Київщини зруйновані 2,8% будинків

На Київщині правоохоронні органи обійшли понад 90 тисяч будинків, серед яких 2,8%, тобто2,5 тисячі виявилися зруйнованими, тоді як ще 8,5 тисяч, або 9,4% зазнало значних пошкоджень. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву під час брифінгу в медіацентрі Україна – Укрінформ зробив заступник начальника поліції Київської області Максим Очеретяний.

Повідомляється, що поліція Київської області щодня фіксує стан зруйнованих будівель і виявляє кримінальні злочини й адміністративні правопорушення.

"На Київщині працювали і представники поліції інших областей. Саме завдяки роботі кожного поліцейського ми обійшли понад 90 тисяч будинків, 2,5 тисяч з яких зруйновані, ще 8,5 тисяч зазнали значних ушкоджень. Також працювали з людьми, які приїздили на ці території", - заявив Очеретяний під час брифінгу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", понад сотню п’яних водіїв виявили у Києві за вихідні. У Києві за минулі вихідні патрульні виявили 112 водіїв з ознаками сп'яніння.

Також "Коментарі" писали, що у Києві працює тимчасовий притулок для тварин. У тимчасовий притулок для тварин, що працює у Києві, привозять тварин, які втратили господарів або загубились в Ірпені, Бородянці, Гостомелі та інших населених пунктах Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися