У Києві працює тимчасовий притулок для тварин (ФОТО, ВІДЕО)

Сюди привозять тварин, які втратили господарів або загубились

У тимчасовий притулок для тварин, що працює у Києві, привозять тварин, які втратили господарів або загубились в Ірпені, Бородянці, Гостомелі та інших населених пунктах Київської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію мерії столиці.

Тимчасовий притулок для тварин "Виставковий центр" у Києві створили зусиллями волонтерів та міських служб. Сюди із 31 березня привезли 70 собак і кішок. Вже прилаштовано близько чотирьох десятків тварин, з них понад тридцять собаки, які знайшли господарів. Наразі у столичному притулку перебувають 25 собак і п’ять кішок.

"Притулок відкритий для усіх охочих, його основна мета – соціалізація та прилаштування тварин. Можна поширити інформацію про собак і котів, які потребують родини, у Facebook або ж самим подумати про можливість взяти під опіку когось із них", — йдеться в повідомленні мерії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Копилів Бучанського району Київщини виявили собачу ферму зі змученими та знесиленими тваринами. Лікуванням собак намагаються зайнятися волонтери, але власник відмовляється їм віддати тварин. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, парку "Київська Русь" через скрутне становище потрібна фінансова та організаційна допомога, щоб прогодувати коней. Подробиці та реквізити для допомоги — дивіться за посиланням.

Читайте також, що у Києві на Дарниці у квартирі від суму за власницею померла кішка. 

Дивіться також відео порятунку котика в Бородянці. Кадри оприлюднила Державна служба з надзвичайних ситуацій країни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися