ЗСУ збили три ворожі ракети: одну з них біля Києва

Ракету окупантів було знищено біля столиці

3 травння завдяки зусиллям Збройних сил України вдалося збити три крилаті ракети, одна із яких летіла до Києва. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Телеграмі.

За словами Геращенка, ракета ворога була знищена на підльоті до столиці поблизу Одеської траси. 

Також радник міністра внутрішніх справ зазначив, що дві інші ракети летіли в напрямку Вінниці.

"Так, не всі ракети російських ублюдків вдається збити, але треба враховувати, що у нас на озброєння ще радянські ракети ППО, яким 30 і більше років. Упевнений, що в найближчому майбутньому українські інженери створили "Стугну", "Нептун", "Вільху" та "Р27" створять найкращі у світі системи ППО, які назавжди надійно прикриють небо України!" - заявив Геращенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Керівник поліції Київщини показав також газети з російською пропагандою, знайдені серед речей російських військових. Подробиці про знайдені речі російських окупантів можна подивитись на відео в матеріалі.

Також "Коментарі" писали, що мер Ірпеня розповів про кількість жертв російських окупантів. За словами мера Ірпеня, не всі тіла жертв же впізнали, поки що це 185 людей. Зі знайдених тіл загиблих 161 чоловік, 73 жінки, одна дитина та 53 людських останків. Причиною їхньої смерті є осколкові і вогнепальні поранення, повідомив мер Ірпеня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися