«Спецпристрої» російських окупантів показав керівник поліції Київщини (ВІДЕО)

Що знаходять серед ворожих речей українські правоохоронці

Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Як у радянських фільмах оця історія: "Алло! Смольний!" Ось така штука для камікадзе з Російської Федерації винайдена й використовується зараз у частинах російської армії", — прокоментував речі російських окупантів Нєбитов.

Керівник поліції Київщини показав також газети з російською пропагандою, знайдені серед речей російських військових.

"Черговий запис про розгляд тих артефактів, що нам залишила армія Російської Федерації, коли втекла з Київської області. Хочу сказати, що боротьба ведеться не тільки на фронтах, де звучать гармати, де наші Збройні Сили дають чудову відсіч і контратакують армію РФ, але ми бачимо, що триває відповідна робота й на дипломатичному фронті… Окремо працюємо й на процесуальному юридичному фронті по фіксації усіх цих злочинів, ми залучаємо до підтримки й міжнародних експертів, але й окрема ведеться війна й на інформаційному фронті", — розповів керівник поліції Київської області.

Подробиці про знайдені речі російських окупантів можна подивитись на відео. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "друга армія світу" спала в корівниках, ходила в калошах, а коли відступала з Чорнобилю, забула навіть носки і труси. Радіаційні окопи і позиції російських солдат у зоні відчуження показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов — як виглядають дивіться відео.

Читайте також, як у Києві викрили схему переправлення призовників за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися