«Друга армія світу» забула труси, тікаючи з Чорнобилю: як виглядають окопи росіян (ВІДЕО)

Позиції окупантів у зоні відчуження показали правоохоронці

"Друга армія світу" спала в корівниках, ходила в калошах, а коли відступала з Чорнобилю, забула навіть носки і труси. Радіаційні окопи і позиції російських солдат у зоні відчуження показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Це глибокий тил Чорнобильської зони. "Друга в світі армія" робить собі позиції у корівниках. Зверніть увагу: ікорка, Брестська область, Республіка Білорусь… Одомашнились, обісрались, побігли, навіть труси не встигли надіти, і носки. Так і побіг — босоніж і без трусів", — прокоментував відео російських окопів у Чорнобилі Нєбитов.

Керівник поліції Київщини показав, як виглядають окопи росіян у Чорнобильській зоні на відео. Окупанти вкрали новенький пожежний автомобіль, але замість того, щоб вивезти її з собою, розібрали на запчастини та покинули біля кордону з Білоруссю.

"Чорнобильська зона. Недалеко тут до Республіки Білорусь. Старі розбиті корівники. Навколо місцями забруднений ґрунт. Тут вони зробили свій табір, накопали собі бліндажів, робили собі пічки, навіть баню якусь побудували собі. Тут знаходились їхні війська, готувались до довгої оборони. Проти кого готувались — не зрозуміло, бо це зона відчуження", — розповів керівник поліції Київської області.


З 24 лютого по 31 березня 2022 року всі об’єкти Чорнобильської АЕС та об’єкти, що знаходяться у зоні відчуження, були захоплені російськими військами. Про повне відновлення контролю над ядерними матеріалами на ЧАЕС Україна звітувала перед МАГАТЕ 27 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міжнародна агенція з атомної енергії допоможе Україні відновити всі пошкоджені внаслідок російського військового вторгнення ядерні об’єкти, зокрема — розграбовану окупантами Чорнобильську АЕС. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, українські прикордонники показали, які окопи вирили російські окупанти у радіаційній зоні поблизу Чорнобильської атомної електростанції. Це не минулося їм безкарно. Багато окупантів повернулися до РФ зі значною дозою радіації, для деяких вона стала смертельною. Окопи росіян у Чорнобилі можна побачити на відео з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися