У ДТП на Рівненщині є загиблі з Київської області

Подробиці жахливої аварії розповіли в МВС України

У смертельній ДТП на Рівненщині, де загинуло 26 людей, є жертви з Київської області. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на місці жахливої аварії у Рівненській області експерти, рятувальники та поліцейські завершують огляд та ідентифікують загиблих. Поки що не встановлені анкетні дані трьох осіб.

Спричинив дорожньо-транспортну пригоду водій мікроавтобуса Mercedes. Він намагався обігнати інший автомобіль та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Особу загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановили.

На момент ДТП у салоні автобуса Setra, що прямував до Польщі, перебувало 34 пасажири та один водій. З’ясувалося, що іще один пасажир мав сідати у місті Броди, а другий водій — у Львові. Загалом в аварії загинули 26 людей, з яких двоє водіїв мікроавтобуса та автобуса. Окрім того, травмовані одинадцять пасажирів автобуса та водій бензовозу.

Встановлено, що пасажири віком від 17-ти до 69-ти років із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей. В МВС України оприлюднили телефон, за яким у поліції Рівненської області рідні можуть отримати інформацію про учасників ДТП: (067) 675-42-92.

На трасі, де сталася смертельна ДТП, вже відновили рух транспорту. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час виконання службових обов'язків двоє патрульних отримали поранення. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що понад сотню п’яних водіїв виявили у Києві за вихідні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися