Залужний показав кадри оборони Києва - "кров'ю пишемо історію" (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ опублікував відео, на якому можна побачити, як виглядає Київщина після окупантів

Командир 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців полковник Олександр Вдовиченко продемонстрував на відео, який зараз мають вигляд території навколо Києва, які ЗСУ захищали від окупантів. Як повідомляють "Коментарі", відео Вдовиченка опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Валерій Залужний наголосив, що це відео має побачити весь світ, щоб люди бачили реальність того, яку ціну змушені платити українці за свою свободу.

"Ми кров'ю пишемо нашу історію. Боремося за кожен населений пункт, за кожен сантиметр української землі. Наша головна сила – люди. Воюють солдати та командири, це насамперед їхня війна та перемога належатиме, перш за все, їм", - заявив Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна зруйнувала плани РФ провести 9 травня парад у Києві: у Міноборони повідомили подробиці. Ганна Маляр висловила впевненість у тому, що російські військові скоро зіштовхнуться ще з більшими розчаруваннями в Україні.

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство зовнішніх справ також висловило вдячність Папі Римському за спроби встановити справедливий мир і зупинити війну, яка не була спровокована ні Україною, ні НАТО, ні будь-якою іншою третьою стороною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися