З дна Київського водосховища витягнули російський гелікоптер Мі-35М (ВІДЕО)

Мі-35М, який витягнули на сушу, є російським транспортно-бойовим гелікоптером

З дна Київського моря дістали російський військовий гелікоптер Мі-35М. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Державній прикордонній службі України в Телеграмі.

"На Київщині прикордонники спільно із побратимами зі ЗС України дістали на сушу бойовий вертоліт рашистів. Продовжуємо очищати Україну від рашистського сміття – як біологічного, так і металобрухту", - заявили в Державній прикордонній службі України.

Зазначається, що гелікоптер окупантів, який дістали з дна водосховища, призначений для знищення бронетанкової техніки, підтримки вогнем сухопутних військ, десанту й евакуації ранених.


Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна зруйнувала плани РФ провести 9 травня парад у Києві: у Міноборони повідомили подробиці. Ганна Маляр висловила впевненість у тому, що російські військові скоро зіштовхнуться ще з більшими розчаруваннями в Україні.

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство зовнішніх справ також висловило вдячність Папі Римському за спроби встановити справедливий мир і зупинити війну, яка не була спровокована ні Україною, ні НАТО, ні будь-якою іншою третьою стороною.

Джерело: https://t.me/DPSUkr/3882


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися